Izbornik Zatvoriti

Tradicija i kvalitet usluge

U narodu postoji izreka „čvrst kao granit“ a u Kamenorezačkoj radnji Tošić to je tradicija koja traje i kvalitet koji majstori ovog zanata pružaju. Mermer i granit su materijali, a ideje, istančan osećaj i umetnička vizija majstora ove zanatske radionice, stvaraju dela koja su za poštovanje.

Stvaralaštvo prožima tri generacije u Kamenorezačkoj radnji Tošić. Sve je krenulo od deda Dušana, koji je majstorski ispit položio još davne 1939. godine, preko oca Momira do Zorana Tošića koji je radnju preuzeo 1981. godine.

Zanatska radnja Tošić pruža usluge obrade i montaže svih vrsta mermera i granita. Od mermernih i granitnih ploča izrađuju se raznovrsni elementi u građevinarstvu, zidne i podne ploče, stepeništa, kamini, ograde, kupatila, kuhinjski elementi, fasade, stubovi, terase, bazeni i fontane. Kamenorezačka radnja Tošić pruža i ostale usluge u građevinarstvu kao i usluge izrade nadgrobnih spomenika.

Uvek Vam stojimo na raspolaganju

Da bi se održao korak sa vremenom a majstorsko znanje i umeće iskoristilo na najbolji način moralo je da se godinama ulaže u opremu i tehnologiju obrade mermera i granita. Danas se u ovoj zantaskoj radionici prate forme, dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. Rezultat su nove ideje pretočene u eksponate u izložbeno-prodajnom salonu.