Kamenorezačka radnja Tošić

Tradicija i kvalitet usluge

Izložbeno-prodajni salon TošičU narodu postoji izreka "čvrst kao granit" a u Kamenorezačkoj radnji Tošić to je tradicija koja traje i kvalitet koji majstori ovog zanata pružaju. Mermer i granit su materijali, a ideje, istančan osećaj i umetnička vizija majstora ove zanatske radionice, stvaraju dela koja su za poštovanje.

Stvaralaštvo prožima tri generacije u Kamenorezačkoj radionici Tošići. Sve je krenulo od deda Dušana, koji je majstorski ispit položio još davne 1939. godine, preko oca Momira do Zorana Tošića koj ije radnju preuzeo 1981. godine.

Eksponati uređeni u Zanatskoj radnji Tošić MGZanatska radnja Tošić pruža usluge obrade i montaže svih vrsta mermera i granita. Od mermernih i granitnih oloča izrađuju se raznovrsni elementi u građevinarstvu, zidne i podne ploče, stepeništa, kamini, ograde, kupatila, kuhinjski elementi, fasade, stubovi, terase, bazeni i fontane. Kamenorezačka radnja Tošić pruža i ostale usluge u građevinarstvu kao i usluge izrade nadgrobnih spomenika.

 

Uvek Vam stojimo na raspolaganju

Da bi se održao korak sa vremenom a majstorsko znanje i umenje iskoristilo na najbolji način moralo je da se godinama ulaže u opremu i tehnologiju obrde mermera i granita. Danas se u ovoj zantaskoj radionici prate forme, dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. Rezultat su nove ideje pretočene u eksponate u izložbeno-prodajnom salonu.